Building value by creating growth
Heb je een bedrijf met groeipotentie of een goed idee?
Upload hier je pitchdeck en gegevens, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Upload

Over ons

Bedrijven bedenken, starten, laten groeien en tot wasdom laten komen is wat ons drijft. Wij doen dit al meer dan 30 jaar met veel plezier en aantoonbaar succes. In eerste instantie deden wij dit als ondernemer en directeur van onze eigen bedrijven. Nadat wij hiermee een aantal exits hebben gerealiseerd, zijn wij AddVentures gestart. Wij zien onszelf als investerende ondernemers en de laatste jaren ook steeds meer als ondernemende investeerders. Wat wij in elk geval niet zijn is een traditionele investeerder die kapitaal verstrekt en maandelijks een presentatie of spreadsheet wil ontvangen. Wij hebben een actieve rol in het bepalen van de strategie van onze Ventures en ook in het waarmaken ervan. Hierin zijn wij pragmatisch en bereid om risico’s te nemen, omdat wij er op basis van onze unieke werkwijze en ervaring op vertrouwen dat het een succes wordt.

Founders

Ik zie ondernemen als een creatief proces en een groot avontuur. Ik houd ervan om vanuit een idee een bedrijf te bouwen dat waardevol is en iets toevoegt. Ik doe dit het liefst samen, omdat ik geloof dat een team meer kan zijn dan een verzameling individuen. Ik stuur altijd op omzet en klanttevredenheid en werk altijd vanuit een plan. Ik ben inmiddels meer dan 30 jaar ondernemer. In die periode ben ik verantwoordelijk geweest voor 6 bedrijven, waarvan ik er 4 succesvol naar een exit heb gebracht. Met AddVentures heb ik de droom om samen met Michel een mooi volgend hoofdstuk aan mijn werkende leven toe te voegen. Wij proberen samen onze kennis, kunde en energie over te brengen op onze Ventures. Mijn waarde voeg ik toe op business development, strategie en algemeen en commercieel management. In mijn rol als Operating Partner breng ik deze competenties in terwijl de eindverantwoordelijkheid bij de Managing Partner van de Venture ligt.

Bijna 20 jaar geleden begon ik als projectmanager in het bedrijf van Robbert. Hij gaf me de kans om in de jaren erna door te groeien tot directeur en mede-eigenaar. Toen ik in 2011 de stap zetten om zelf te gaan ondernemen werd Robbert mijn investeerder en mentor. Ons bedrijf Improvers werd een van de snels groeiende bedrijven van Nederland en heeft de markt drastisch veranderd. Eind 2017 hebben wij het bedrijf verkocht aan onze grootste klant Essent. Na een broodnodige sabbatical zijn Robbert en ik AddVentures begonnen, met als doel om samen nog meer spannende avonturen te beleven. Als Operating Partner van onze Ventures ben ik de dagelijkse hulplijn voor onze Managing Partners. Ik verzorg daarnaast de workshops waarin wij strategieën bepalen en deze vertalen naar projecten. Ik help vervolgens actief mee deze uit te werken en te implementeren. Middels dashboards en meetings zie ik er bovendien op toe dat onze Ventures hun doelstellingen realiseren.

Co-owners

Team members