Building value by creating growth
Heb je een bedrijf met groeipotentie of een goed idee?
Upload hier je pitchdeck en gegevens, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Upload

Ventures

Ons Portfolio bestaat uit meerdere Ventures die wij helpen groeien. Ongeveer de helft zijn wij zelf gestart en bij de rest zijn wij onderweg ingestapt.

Homey helpt consumenten 20% tot 30% te besparen op hun gasverbruik met tado+, een unieke Heating as a Service oplossing.

www.homey.nl

Homey is ontstaan vanuit een succesvolle samenwerking tussen Nerds en tado°. Zij hebben de beste slimme thermostaten in de markt, wij de beste installateurs. Samen hebben wij tado+ ontwikkeld, een unieke Heating as a Service oplossing. We verkopen tado+ onder andere via energiemaatschappij Vattenfall.
Lars Houben
Founder & Managing Partner

Meer dan 80% van de mensen stoort zich aan de suffe muziek en irritante ringtones die bedrijven in hun wachtrij gebruiken. Queup lost dit probleem op door bedrijven te helpen om in hun wachtrij een korte boodschap van een goed doel af te spelen.

www.queup.nl

Wij zijn Queup (onder de naam Seden) begonnen als project tijdens onze studie. Toen wij zagen dat het idee echt potentie had, zijn wij gaan zoeken naar een begeleider en investeerder die ons verder kan helpen. Die hebben wij gevonden in AddVentures. De komende maanden gaan wij ons idee valideren en verder uitwerken, waarna wij hopen in 2023 een echt bedrijf te zijn.
Dennis Prins en Sem Reijgwart
Founders

Whatson helpt bedrijven in contact te komen met hun doelgroep, door ze de allerbeste data en campagnetools te bieden.

www.whatson.nl

Wij zitten al een halfjaar in BackBone en hebben samen met Michel prachtige plannen gemaakt. Nu gaat het echt gebeuren! Ik heb er veel vertrouwen in dat wij samen met AddVentures onze doelen gaan realiseren.
Chiel Baauw
Founder & Managing Partner

Fietstest.nl test en beoordeelt e-bikes van diverse fietsmerken en voorziet ze van een keurmerk. Consumenten en bedrijven kunnen deze fietsen vervolgens ook zelf testen in het Experience Center en hier direct kopen of leasen.

www.fietstest.nl

Wij zijn al een aantal jaar bezig met Fietstest.nl en het gaat best goed. Het lukte ons echter niet om echt hard door te groeien. AddVentures heeft ons geholpen een groeiplan te maken waarmee wij die groei nu wel pakken.
Frank Balfoort
Founder & Managing Partner

Buykie biedt bezoekers van het Fietstest.nl E-bike Experience Center de mogelijkheid om direct tegen een goede prijs hun favoriete e-bike te kopen of te leasen

ExtraMile is het exclusieve hoogwaardige witgoed installatieteam dat wij bouwen en aansturen in opdracht van Miele Nederland.

Flaske vecht elke dag tegen wegwerp, plastic, door het maken van gepersonaliseerde  drinkflessen en bekers voor mensen en bedrijven.

www.flaske.com

Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking met AddVentures. Sinds zij zijn ingestapt groeit Flaske supersnel en ontwikkel ook ik me in hoog tempo als ondernemer en manager.
Ruben Peters
Founder & Managing Partner

Senior Sales helpt  mooie merken met het verkopen van hun producten en diensten, door het ontwikkelen van sales campagnes die onder haar regie worden uitgevoerd door ervaren zelfstandige sales professionals.

www.seniorsales.nl

Met L&H en Improvers hebben wij de twee beste en snelst groeiende salesbedrijven van Nederland in hun tijd gebouwd. Senior Sales is onze logische volgende stap.
Steven van Breemen
Managing Partner

Magnify ondersteunt en faciliteert bedrijven bij het ontwikkelen en uitvoeren van salescampagnes.

www.magnifysales.com

BackBone is een gaaf kantoorpand aan de A2 bij Utrecht waar jonge bedrijven ruimte hebben om te groeien. Naast werkplekken en faciliteiten biedt BackBone allerlei ondersteunende diensten, zoals administratie, projectmanagement en personeelszaken

Samen met Robbert en Michel hebben wij BackBone opgezet. De aankoop van het pand en de verbouwing vond ik heel gaaf om te doen. BackBone biedt jonge bedrijven ruimte om te groeien. Door alle ondersteunende diensten die wij ze bieden zijn wij dagelijks betrokken bij onze huurders. Het is heel inspirerend om te zien hoe zij zich in rap tempo ontwikkelen
Michel Korthuys
Managing Partner

Callto365 biedt een unieke connector waarmee bedrijven hun  telefonieomgeving kunnen combineren met Microsoft365 en daardoor vanaf alle apparaten met iedereen kunnen bellen en samenwerken.

www.callto365.com

Wij kennen Robbert al best lang, vanuit een van zijn vorige bedrijven. Daar heeft hij in een aantal jaar een enorm bedrijf gebouwd dat erg goed is verkocht. Toen wij CallTo365 wilden starten, hebben wij hem benadert. AddVentures investeert met geld, tijd en het enorme netwerk dat zij hebben in onze branche. Ook zijn wij gevestigd in BackBone, waardoor wij gebruik kunnen maken van allerlei ondersteunende diensten. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze kern op groeien.
Hugo Miggels
Co-Founder & Managing Partner

Nerds helpt mensen slimmer wonen en werken door het bieden van de beste technische ondersteuning voor alle slimme apparaten op afstand en op locatie.

www.nerds.nl

Samenwerken met AddVentures is fantastisch en heeft me veel meer opgeleverd dan ik had gehoopt. AddVentures investeert op een duurzame manier in mij en in Nerds. Niet alleen met geld, maar ook door mij te ondersteunen bij de ontwikkeling van mijn bedrijf en mijzelf als ondernemer. Ik ben ervan overtuigd dat het volledige potentieel van Nerds binnen onze samenwerking gerealiseerd gaat worden!
Lars Houben
Managing Partner

Exits

Het is ons doel om onze Ventures binnen ongeveer 5 jaar te begeleiden naar een exit, zodat zij door kunnen naar een volgende groeifase zonder ons en eventueel ook zonder onze partner.

Helden is installatiepartner van diverse fabrikanten en retailers van huishoudelijke- en keukenapparatuur. De service van Helden gaat veel verder dan de voordeur.

www.installatiehelden.nl

Makelaars gebruiken het Easy Nuts platform om hun klanten aan te sluiten  op diensten zoals energie, internet, tv, mobiel, water, verzekeringen en duurzaamheidsproducten. Dit levert ze een interessant extra verdienmodel op.

www.easynuts.nl

De investering van AddVentures in zowel tijd als geld maakte het mogelijk om om Easy Nuts te starten en te laten groeien zoals wij hebben gedaan. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een exit van AddVentures en de instap van een nieuwe investeerder Waterland.
Jeffrey Stoffels
Founder & Managing Partner